Free Porn
xbporn

5 stylingtips voor jouw woning

Woonaccessoires geven je woning een geheel eigen look. Maar hoe komt het nu dat het er bij de één zo stijlvol uitziet en bij de ander juist ontzettend rommelig? Het stylen van woonaccessoires is namelijk een flinke uitdaging! Er is oneindig veel keuze. Hoe kies je nu de juiste decoratie? En hoe mix je alle accessoires tot één mooi geheel? Je leest het allemaal in deze blog! 

Kies je kleur 

Om te beginnen is het ontzettend belangrijk dat je een kleurenpalet uitkiest. Door dezelfde kleuren terug te laten komen creëer je eenheid. Doe inspiratie op en kies kleuren die dicht bij elkaar liggen voor een rustig geheel. Het is mooi als je één hoofdkleur door je hele interieur laat terug komen. Dit mag ook een opvallende contrastkleur zijn. Zo weet je welke kleur accessoires je toevoegt aan je interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een lichtroze kleurenpalet? Zorg dan dat je woonaccessoires zoals roze rozen, toevoegt om er een geheel van te maken. 

Less is more 

Ja. Dit geldt ook voor je woning. Maak het geheel niet al te druk. Over het algemeen kies je het beste voor groepjes van 3 tot 7 woonaccessoires. Soms is zelfs één grote eyecatcher al genoeg om een plank of tafel te doen opleven. Kies voor sprekende accessoires die qua kleur goed bij elkaar passen. En onthoudt, de kleuren die je kiest moeten in overeenstemming zijn met je gekozen kleurenpalet. 

Haastig spoed is zelden goed! 

Bij het shoppen naar de juiste woonaccessoires is het vooral belangrijk om de tijd te nemen. Laat je eerst volledig inspireren door de winkel en loop eerst eens een rondje om alles goed te bekijken. Je oog valt automatisch al op een paar producten die je mooi vindt. Wat je vervolgens doet is deze producten pakken en bij elkaar groeperen. Uiteraard onthoud je wel waar je de producten hebt gepakt, zodat je de producten die je niet koopt netjes teruglegt. 

Mocht je er zelf niet uit komen? Vraag gerust een medewerker om mee te denken! Door de producten bij elkaar te zetten krijg je een goed beeld hoe ze bij elkaar staan. Vervolgens visualiseer je heel eenvoudig hoe dit bij je thuis staat. 

Varieer in vorm 

Ook vorm helpt je accessoires tot een fraai geheel te maken. Denk hierbij aan ronde vormen en rechthoekige vormen. Kies hierbij alle accessoires in dezelfde vorm of juist allemaal in een verschillende vorm. De keuze is aan jou. Zorg in ieder geval dat je hierin varieert. Durf te proberen en vergeet niet, het gaat er uiteindelijk om dat jij het mooi vindt en niet iemand anders. 

Gerelateerde artikelen

Related Articles