De handigste auto gadgets voor ondernemers

Veel ondernemers zijn veel onderweg met de auto of zijn via een ander vervoersmiddel op reis. Om reizen zo optimaal mogelijk te maken zijn er een paar handige gadgets op de markt. In dit artikel gaan we op een paar van deze gadgets in om het reizen een stukje makkelijker te maken.

Telefoonhouder

Dit is erg belangrijk om op de lijst te plaatsen voor ondernemers. Hoewel veel auto’s een infotainmentsysteem hebben is het fijn om de telefoon in een houder naast je te hebben. Als je veel berichten binnenkrijgt is het makkelijker om hem te laten staan en als je wordt gebeld zie je meteen door wie. Wanneer je er een aanschaft is het wel belangrijk om voor een goede houder te kijken. Dan blijft hij lang bruikbaar en hoef je geen nieuwe aan te schaffen.

GPS-Tracker

Wanneer je een bedrijf hebt waar veel mensen in dienst zijn. Is het fijn om te kijken of de busjes bij de klanten zijn aangekomen. Dit kun je met een handige GPS-Tracker nakijken en zien of er niks aan de hand is.

Camera

Als je veel op de weg bent is het handig om gebruik te maken van camera’s. Deze kun je gebruiken om het verkeer voor je te checken, ivm gevaarlijke situaties en jezelf indekken wanneer je tegen problemen aanloopt.

Naast een dashcam is het ook fijn om een achteruitrijcamera te gebruiken om onnodige schades te voorkomen met achteruitrijden. Wanneer je een lange dag achter de rug hebt zitten en je vermoeid bent is een foutje snel gemaakt. Door een camera wordt de kans dat je ergens tegenaan rijdt een stuk kleiner.

Startkabels

Wanneer je startkabels bij hebt in de auto is de kans klein dat je stil komt te staan. Vandaar dat deze gadget op het lijstje is geplaatst. Startkabels kun je op elke auto aansluiten en er zijn altijd wel mensen die hiermee willen helpen. Mocht je vaak s avonds aan het werk zijn is het ook een optie om te kiezen voor startkabels op batterij aan te schaffen. Zo heb je geen hulpauto nodig en kun je zelf proberen de motor aan de gang te krijgen.

Koffiezetapparaat

Veel mensen drinken graag een kopje koffie in de auto wanneer ze onderweg zijn. De koffie wordt dan meestal meegenomen met een thermoskan of haalt een bakje bij het tankstation. Als je een draagbare koffiezetapparaat koopt is dat verleden tijd. De meeste apparaten zijn voorzien van een batterij of kunt ze opladen met een usb-lader.

Cooler

Naast het kunnen verwarmen van koffie is het ook handig om gekoelde drankjes mee te hebben. Je kunt ervoor kiezen om een koelbox mee te nemen, maar er zijn ook compacte koelboxen te koop die je kunt aansluiten via een usb poort. Er zit plaats in voor zes blikjes, dus voor een lange reis heb je altijd lekker gekoelde drankjes bij de hand.

Gerelateerde artikelen

Related Articles