Free Porn
xbporn

Hoe draag je een blouse?

Het gene wat bijna in ieder zijn of haar kast hangt is een blouse. Een blouse kun je dragen naar een hele hoop verschillende bezigheden. Het maakt niet uit of je je nu aan het aankleden bent voor kantoor, lunche of middag strand. Wanneer je de goede blouse aan hebt ben je nooit slecht verkleed. Het handige aan een blouse is dat je verschillende soorten stijlen kunt toepassen en verschillende looks kunt vormen. Doordat je goed kunt afwisselen kun je een blouse soms wel meerdere jaren dragen zonder dat hij uit de mode raakt.

Oversized

Vaak zitten kledingstukken die lekker los zitten ook extra lekker. Het is dan ook erg fijn dat de oversized blouse op de markt is. Je kunt de blouse dragen onder een jeans, schoenen en je hebt zo een stijlvolle outfit. Het is erg leuk om de mouwen op te stropen en de knopen los te hangen.

Long blouse

Bij het weer dat heel erg snel afwisselt in Nederland moet je ervoor zorgen dat je snel kunt schakelen tussen allerlei verschillende outfits. Wanneer je dit weet is het wel zo slim om kledingstukken aan te schaffen die je kunt dragen op koude dagen maar ook op warme dagen, een long blouse is daar perfect voor.

Kleurrijke blouse

Dit is een echte trend in de zomer. Kleuren mengen met andere opvallende kleuren of een neutrale blouse. Soms is het kiezen voor een neutrale kleur net iets makkelijker om meer in je comfortzone te blijven, maar soms is het juist leuk om dit toch te doen en flink te mixen.

Geen strijkijzer nodig

Het fijne aan een blouse is dat je vaak helemaal geen strijkijzer nodig hebt. Je kunt vaak al met weinig handelingen alle kreuken uit je blouse halen wat enorm veel tijd bespaard. Zo kun je een stijltang gebruiken. Het is een van de makkelijkste en snelste manieren om kreukels uit de kleding te krijgen. Het is wel belangrijk om te kijken dat de temperatuur niet te hoog is, en mocht hij niet goed werken gebruik dan wat water uit een plantenspuit. Naast een stijltang kun je ook een föhn gebruiken. Je kunt hierbij ook het beste van te voren een plantenspuit gebruiken om met de stoom de kreukels eruit te föhnen. Je kunt ook een natte handdoek gebruiken. Maak de handdoek vochtig en leg deze over het kledingstuk. Het vocht zorgt ervoor dat de kreukels verdwijnen. Naast deze do it yourselfs heb je ook een anti-kreuk spray. Bij de drogist verkopen ze dit, maar je kunt het ook zelf maken. Je hebt alleen witte wijnazijn nodig en water. Meng dit samen en spuit dit op je blouse. Hierna droog je het kledingstuk en de kreukels zijn zo weg.

Gerelateerde artikelen

Related Articles