test

Strandballen bedrukken ter promotie van jouw bedrijf!

Natuurlijk wil je in de zomermaanden ervoor zorgen dat jouw bereik zo groot mogelijk blijft. In de zomer gaat men vaak op vakantie, liggen ze op het strand of aan het zwembad en picknicken we lekker in het park. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw naamsbekendheid zelfs in de zomer een boost krijgt?

Bouw aan jouw naamsbekendheid

Strandballen zijn een erg goede manier om jouw naamsbekendheid in de hete zomermaanden te vergroten! Strandballen gaan iedere zomer toch mee de koffer in om uiteindelijk gebruikt te worden op het strand of aan het zwembad. Dit maakt een bedrukte strandbal tot een uniek relatiegeschenk. Er bestaan verschillende strandballen die kunnen passen bij jouw bedrijf en huisstijl. Als je de strandbal hebt gevonden die je wilt bedrukken, is het belangrijk om te bedenken wat je erop gaat drukken. Op strandballen kun je bijvoorbeeld jouw logo bedrukken, maar ook jouw slogan of bedrijfsnaam (tekst). Je kunt de bal geheel rondom voorzien van jouw gewenste bedrukking. Hierdoor zal jouw strandbal onder de aandacht komen, zelfs op het strand ergens in Spanje, en neemt jouw naamsbekendheid toe.

Waarom een strandbal bedrukken?

Een strandbal is gemakkelijk mee te nemen. Hij is klein, compact en past in iedere tas en/of koffer. Een bal wordt vaak gebruikt op vakantie, warme zomerse dagen of op festivals. Zo wordt jouw bedrijf niet alleen gezien door de ontvanger van de strandbal, maar ook door toevallige toeschouwers. Het perfecte object voor jouw reclame dus! Alle strandballen zijn waterbestendig en van goede kwaliteit dus gaan lang mee.

Laat online jouw strandballen bedrukken

Ben je verkocht en wil je graag dat jouw klanten, werknemers en/of leveranciers deze zomer met jouw strandbal lopen? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment aan bedrukbare strandballen voor de laagste prijs. Zij weten de juiste strandbal te vinden voor jouw bedrijf die ook nog eens past bij jouw huisstijl. Neem gauw een kijkje op hun website, www.budgetgift.nl, of neem contact met ze op. Dit kan telefonisch, via het telefoonnummer 0570 54 44 70, of stuur een mailtje naar info@budgetgift.nl.

Gerelateerde artikelen

Related Articles