Tips voor een bonte garderobe voor mannen

Waar vroeger het aanbod voor mannen zeer beperkt en een beetje saai was, is dat tegenwoordig helemaal anders. Er zijn veel leuke kleurtjes en leuke prints te koop voor mannen. Een aantal jaar geleden is er een omslag gekomen en nu kijkt niemand er gek van op als een man een gekleurde pantalon aan heeft met een printjes blouse erop. Hieronder geven we een aantal tips bij welke leuke merken je kunt shoppen als je op zoek bent naar een bonte garderobe.

Van foute blousejes naar alledaagse kleding

Je kent vast die Hawaii blousejes nog wel, die mannen vroeger droegen naar foute strand feestjes. Zulke blousejes zijn er nog steeds, maar nu worden ze niet meer bestempeld als een fout blouseje. Er zijn tegenwoordig ook zulk soort broeken te verkrijgen. Broeken in felle kleuren en broeken met leuke printjes. De herenmode heeft hiermee een nieuw soort publiek aangeboord en dat is fantastisch. Veel merken spelen hierop in door in ieder geval een aantal van dit soort kledingstukken in de collectie te hangen. Nu is het aan ons om het goed af te stijlen. Je kunt het beste een druk kledingstuk combineren met een effen kleur. Dus bijvoorbeeld een knalroze broek met print kun je het beste combineren met een wit of lichtroze shirt zonder print.

Shoppen bij A Fish Named Fred

Als jij op zoek bent naar kleding met felle kleuren en printjes, kun je het merk A Fish Named Fred niet overslaan. Zij hebben bijna hun hele collectie gebaseerd op deze kleding stijl. Dit merk heeft zowel fysieke winkels als een webshop, dus je kunt op de manier die bij jou past bij dit merk kopen. Misschien is het eerst handig om in een fysieke winkel kennis te maken met het merk, zodat je weet hoe de stof valt en hoe de maten vallen. Dan kun je in het vervolg online bestellen. Of gewoon lekker naar de winkel blijven gaan, dat is goed voor de winkel straat! Daarnaast heeft A Fish Named Fred ook een outlet winkel in Bataviastad in Lelystad. Vooral aan het einde van de seizoenen kun je hier met goede kortingen winkelen. Hier hangt vaak niet de nieuwste collectie, maar je kunt hier wel leuke pareltjes vinden! Maak er gelijk een dagje uit van, er zitten genoeg eet tentjes!

Hoe kom je erachter welke kleuren en prints jou staan?

Ben je helemaal nieuw met deze kleding stijl en zou je wel eens willen weten welke kleuren en printjes jou staan? Dan zou je eens een winkel afspraak met een styliste kunnen boeken. Zij doet dan eerst een kleuren test bij jou en gaat daarna met jou mee naar de winkel. Op die manier kom jij niet met miskopen thuis! En het leuke hiervan is dat jij na de kleurentest een analyse mee naar huis krijgt en deze kun je altijd blijven gebruiken. Het is dus een eenmalige investering en heb je de rest van je leven profijt van. Dit scheelt je elke shop sessie ontzetten veel tijd, want waar je voorheen alles in de winkel bekeek, hoef je nu alleen de kleuren van de kleuren analyse te bekijken. Ook online is dit makkelijk, want bijna bij elke webshop kun je filteren op kleur. Kun je nagaan hoe snel je elke keer klaar bent met shoppen! Zo bespaar je tijd en geld, want je doet geen miskopen meer.

 

Gerelateerde artikelen

Related Articles