Free Porn
xbporn

Waar je moet op letten wanneer je een fiets koopt

Als u van plan bent een fiets te kopen of als u al een tijdje fietst en uw huidige fiets wilt verbeteren of aanpassen, is de tweedehandsmarkt een uitstekende plek om op zoek te gaan naar uw volgende fiets. De volgende tips tonen aan dat het veel gemakkelijker is dan een tweedehands auto kopen omdat er minder onderdelen zijn die stuk kunnen gaan en u de mogelijkheid hebt om de belangrijkste motoronderdelen te zien en te testen, zelfs als u geen expert bent of geen professioneel gereedschap hebt. Aan het eind van deze gids vindt u ook enkele suggesties om u te helpen bij uw zoektocht en uw aankoop.

Fietsframe

Begin met de vork en ga verder met het frame, waarbij u het gehele oppervlak grondig controleert. Als hij van metaal is (aluminium of staal), controleer hem dan op verf belletjes of blaasjes (een teken van corrosie) en op deuken in het frame. Bij een fiets van koolstofvezel is het moeilijk scheurtjes te zien die tot breuk zouden kunnen leiden, maar het is de moeite waard te controleren of er geen vreemde krommingen in de buizen zitten.

Let op de linker achtervork onder de ketting en aan de rechterkant van de trapas. Op deze plaatsen heeft de ketting de neiging te stoten, eraf te vallen en tussen de liggende achtervork en het frame te komen, wat grote sporen nalaat als er geen goede bescherming is.

Beweeg het stuur naar links en rechts tot het het frame raakt en controleer beide kanten op deuken veroorzaakt door een ongeluk of als de fiets is gevallen toen hij tegen de muur leunde.

Dit is de plek om jouw nieuwe fiets te halen

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets, kijk dan maar snel eens op de site van Piest. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende fietsen. Dus voor een fiets ga je naar fietsenwinkel piest. De kans is groot dat er ook wat voor jou tussen zit en dit is vaak veel beter dan een tweedehands fiets!

Gerelateerde artikelen

Related Articles