Free Porn
xbporn

5 plekken die je niet kunt overslaan in mexico

Wanneer je naar Mexico gaat heb de indrukwekkende Maya ruïnes, steden en exotische stranden. De regio Yucatan heeft super veel te bieden voor een reis die je nooit gaat vergeten. Daarom geef ik in dit blog een aantal plekken die je echt niet kunt overslaan wanneer je naar Yucatan gaat.

Valladolid

Wanneer je in Cancun bent is het maar drie uurtjes rijden om in Valladolid aan te komen. In de stad vind je prachtige, kleurrijke gebouwen. De stad wordt veel bezocht door een bezoek te brengen aan Chichen Itza. Dat is een eeuwenoude Maya gebouw dat op 45 minuten rijden ligt vanaf VallaDolid en je kunt het makkelijk bezoeken met een collectivo. In de omgeving van Valladolid vind je een hele hoop watergaten waar je lekker in kunt zwemmen.

Uxmal

Wanneer je de Chichen Itza al mooi vind, is het Uxmal helemaal iets voor jou. De oude stad is op heuvels gemaakt en dat geeft unieke uitzichten over het gebiedt. Het unieke aan de oude ruïnes is dat je ze zelf mag beklimmen. De mayastad is een rustiger dan de Chichen Itza. Dit geeft je een stuk meer rust met het bekijken van deze unieke uitzichten zonder dat je de hele tijd wordt aangesproken door verkopers.

Bacalar

Wanneer je naar Bacalar gaat zul je versteld staan van het helderblauwe meer die daar te vinden is. Het dorp ligt direct aan het meer en er is een lekker ontspannen sfeer wanneer je er naartoe gaat. Je kunt er mooie boottochten maken en met de fiets de omgeving verkennen.

Mahahual

Over Mahahual is op internet niet heel veel te vinden. Wanneer je hier naartoe gaat zul je versteld staan van de verschillen in de stad. de helft van de week zijn er alleen kraampjes en amerikaanse menukaarten door de cruiseschepen en de andere helft van de week is er een super relaxte sfeer. Het heeft een lange boulevard waar je kunt lopen, eten en op het strand kan zitten tussen mexicaanse families.

Gerelateerde artikelen

Related Articles