test

Fijnste gadgets voor op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat is het fijn om een aantal gadgets mee te nemen die het leven een stukje makkelijker maken op vakantie. Daarom heb ik ervoor gekozen een blog te schrijven over de fijnste gadgets die je kunt gebruiken op vakantie.

Camera

Het is een echte opmars van de polaroid camera’s. De camera zorgt ervoor dat je jouw vakantiefoto’s direct kan uitprinten en je tijdens de vakantie al kan beginnen aan jouw fotoalbum. Een polaroid camera is makkelijk in gebruik en hebt ze in super veel verschillende soorten, kleuren en groottes. De witte brede rand om de foto is ideaal om tekst op in te vullen of de foto aan vast te maken in je fotoboek.

Luchtbed

Wanneer je lekker aan het zwemmen bent is niks zo vervelend als klaar zijn met zwemmen, maar wel in het water willen blijven. Je moet dan met het lopen over de boulevard hopen op een strandtentje met luchtbedden. Probeer jezelf hierop voor te bereiden en te zorgen dat je hem er bij kan pakken wanneer je in de zee of zwembad gaat.

Telefoonhoesje

Er is niks zo gaaf dan een onderwaterfoto op vakantie. Wanneer je een waterdicht telefoonhoesje aanschaft is het mogelijk om dit te doen. Probeer het telefoonhoesje wel een aantal keren te testen met een stuk papier om er zeker van te zijn dat je de rest van de vakantie zonder telefoon moet doen.

Bluetooth speaker

Een van de fijnste zomer gadgets is een bluetooth speaker. Deze kun je makkelijk verbinden met je telefoon en genieten van je favoriete muziek. Het is wel belangrijk om van te voren muziek te downloaden of een platform als Spotify op de telefoon te hebben. Koop een box met een goede batterij, zodat je ongehinderd muziek kan luisteren of het nu op het strand is of bij de caravan.

Bluetooth hoofdtelefoon

Als je ervan houdt om lekker een stuk te wandelen of jezelf volledig af te sluiten van het zwembad is het een aanrader om een bluetooth hoofdtelefoon of oortjes aan te schaffen. Ook hierbij is het belangrijk om te kijken naar een apparaat dat een goede batterij heeft. Zo hoef je hem bijna niet op te laden en heb je nooit het probleem dat je het apparaat niet kan gebruiken wanneer je ergens heen gaat.

Koelbox

Wanneer je op vakantie gaat met de auto is het ook fijn om een koelbox mee te nemen. De koelbox kun je meenemen naar het zwembad of strand om zo het drinken lekker koud te houden. Wanneer je niet genoeg plek hebt in de auto is het altijd een optie om de koelbox te vullen en zo met de inhoud in de auto te leggen. Dit scheelt een hoop ruimte en zo heb je op vakantie toch lekker koud drinken.

Koffiezetapparaat

Wanneer je op weg bent naar vakantie is niks zo fijn dan een lekker kopje koffie onderweg. Zo wordt dit dan ook vaak meegenomen in een thermoskan of haalt onderweg een kopje koffie. Wanneer je een draagbare koffiezetapparaat koopt is dat verleden tijd. De meeste apparaten zijn voorzien van een batterij of usb-oplader.

Gerelateerde artikelen

Related Articles